Prijavite se za DaFED#18 u Novom Sadu i dođite da čujete zanimljive priče iz sveta brendinga

DaFED

U sredu 05. februara 2014. godine u prostorijama Kulturnog centra Novog Sada, sa početkom u 18h održaće se 18. po redu DaFED (Designers and FrontEnd Developers) meetup.

Glavna tema prvog ovogodišnjeg okupljanja biće brending o kome će iz svog ugla pričati Slavimir Stojanović i Nemanja Milenković.

Predavanja na DaFED#18 okupljanju su:

  • Slavimir Stojanović – RISE OF THE FALLEN SATELLITE
  • Nemanja Milenković – Pričam ti priču

Predavači    

Slavimir Stojanović – Futro, grafički dizajner i vizuelni umetnik, čiji su projekti u domenu dizajna i advertajzinga dobili preko 300 međunarodnih nagrada i priznanja. Pokretač je lifestyle brenda Futro, partner u brending agenciji Designis i kreativni direktor agencije Communis DDB.

Nemanja Milenković, menadžer kreativnih industrija u Exit-u i FAM-u, koji se već gotovo dve decenije maksimalno trudi da koristi obe hemisfere mozga: levu – logičku i desnu – kreativnu. Koristeći pomenuti princip, svoje znanje i praktično iskustvo primenio je kroz kreativne industrije baveći se medijima, oglašavanjem, obrazovanjem, marketingom, brendingom i odnosima s javnošću.

O DaFED-u

DaFED (Designers and FrontEnd Developers) je neprofitna organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju edukativnih događaja za IT zajednicu. Prvi DaFED meetup je održan u junu 2012. spajajući ljude iz sveta grafičkog i veb dizajna, veb developmenta i veb marketinga i od tada se održava svakog meseca u Novom Sadu..

Svaki DaFED događaj se sastoji iz 1-2 predavanja od strane ostvarenih stručnjaka, osmišljena tako da podstaknu diskusiju i razmenu znanja između predavača i publike. Nakon toga sledi druženje – DaFTER, koji se često završi u najbližem pabu :)

Prijavljivanje na 18. meetup

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora prijava obavezna. Svoje prisustvo na februarskom DaFED-u potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, priključite se njihovoj zvaničnoj Facebook grupi ili ih pratite na Twitteru – @dafedorg.

Potvrdite svoje prisustvo i dođite da zajedno čujemo zanimljive priče iz sveta brendinga.

Vidimo se tamo!

Leave a Reply

Obavesti me o novim komentarima na e-mail. (Moguće čak i ako niste komentarisali Obavesti me)